massage webáruház, webshop

Fiziko & Tape

Sport és Egészség

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Jogi feltételek
A vásárlás alapfeltétele !

A www.masszazs-futar.hu internetes áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a megrendelő ill. a vásárló minden tekintetben elfogadja a  üzletszabályzatában foglalt feltételeket. A megrendelés véglegesítése - a Rendelés lezárás, véglegesítése  gombra kattintással - egyben az üzletszabályzat feltételeinek elfogadását jelenti.

Kiszállítás raktárkészletről 2-3 munkanap !

(Raktárkészlet hiányában a szállítás 5-7 munkanapot is igénybe vehet )
  Amennyiben a szállítási idő eltér a fenti időpontoktól vagy nagymértékben elhúzódik 
,
minden esetben felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval.

A honlapunkon lévő információ tartalmazhat pontatlanságokat és nyomdai hibákat. Az oldalakon lévő információ időről-időre megújulhat, és néha elavult is lehet. Nem vállalunk felelősséget sem az ezeken az oldalakon lévő információk napra készen tartásáért, sem pedig annak elmulasztásáért. Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldalunk bármely részét, bármely tartalmát bármikor módosítsuk, átdolgozzuk, illetve elérhetőségüket korlátozzuk vagy megszüntessük.Nem tartozunk  felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a lapok használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Adatkezelés

Az adatok megadása önkéntes! Az adatok megadása a rendelés felvételéhez szükséges !  A rendelés során a megadott szállítási adatokon kívül rögzítjük az IP címedet és a rendelés pontos idõpontját.- Adataidat a masszazs-futar.hu  dolgozza fel és kezeli, kizárólag a megrendelt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására és az aktuális akciókról történõ értesítés céljára.Adataidról készült papír alapú információkat a csomag átvételétõl számított 8 napon belül megsemmisítjük. Adataidat közzé nem tesszük,  A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek.( GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.)
.A bolthely.hu/massage/ oldalon megadott személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím ) Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás,és a futárszolgálattal történő kiszállítás lebonyolítása.

  (Hírlevelet csak a hírlevélre feliratkozottaknak küldünk ,melyről bármikor leiratkozhat a levél alján szereplő linken .)Az adatok törlését bármikor kezdeményezhetik e-mailben, munkatársaink 5 munkanapon belül végrehajtják. 
Adatvédelem

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

OTP Simple  Adatkezelés ( Bankkártyás fizetés esetén ):

Elfogadom, hogy a(z) Massage Express bT.([7095 Iregszemcse Bartók Béla u. 27/b]) által a(z) Masszázs-Futár webáruház : https://masszazs-futar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 Elállási jog ismertető !

Az  elállási  jog határideje    14  nap !

A visszaszállítás költsége minden esetben a vevőt terheli !

  • A fogyasztónak 8 munkanap helyett 14 naptári nap áll rendelkezésre arra, hogy minden következmény nélkül elálljon a vásárlástól.
  • a visszaküldésre is szab már határidőt az új  jogszabály, a fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek (azaz maximum a kézhezvételtől számított 28 napon belül).Webáruházunk lehetőséget nyújt a GLS csomagcserére szolgáltatás igénybevételére ,
de erről minden esetben a vevőnek egyedileg kell egyeztetni a vevőszolgálaton keresztül.

 Az  elállási  joggal  élő  vásárlónak  kötelessége  saját  költségén  visszajuttatni  a terméket  a webáruház üzemeltetőjének. 
A vásárló nem  kötelezheti az eladót a visszaszállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli !
A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján  kívül,
 
azonban  kötelezhető  a  nem  rendeltetésszerű  használatból eredő kár megtérítésére!


Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
*

A webáruház  tulajdonos  köteles  visszatéríteni  a  termék  árán  felül a  termék kiszállításának költségét is a vásárló részére,
amennyiben a termék vételárát szállítási díjjal terhelte
.Ez csak abban az esetben érvényes, ha a termék sérült, vagy hibás.
Ellenkező esetben, ha termékkel szemben szubjektív kifogás merül fel (kinézet, szín, alak,stb...) csak a termék bruttó ellenértéke kerül visszatérítésre.

*
A  vásárló  kibonthatja,  sőt  ki  is  próbálhatja  a megrendelt  terméket,  és  ezt követően  is  élhet  az  elállási  jogával 

A  webáruház  tulajdonos  nem  követelheti,  hogy  bontatlan  állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, csak úgy, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt, azonban követelheti az összes tartozék illetve a garancia levél meglétét.

 *
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:

  Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek,
kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék!

Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállásijogával!

Egyéb  termékeknél  kibontás  után  is  élhet  a  vásárló  az  elállási  joggal

 ! További  részletek 
Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben.

Kapcsolódó jogszabályok, rendeletek megtekintése itt.
Internetes vásárlással kapcsolatos tanácsok itt.
 

 


Garancia és szavatosság
Az eladó a www.masszazs-futar.hu oldalain értékesített árucikkekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát (12 hónap), illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet] Az ettől eltérő  szavatossági és garanciális idő a termékek tájékoztató anyagaiban van rögzítve vagy a vásárláskor kiállított számlán szerepel. Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban áll módunkban átvenni a terméket. Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék:

  • Hibája bizonyítottan az átvétel előtt keletkezett (pl. gyári hibás)
  • Hiányossága annak átvételekor nem volt kideríthető, illetve
  • Sérülése annak átvétele előtt keletkezett

Az eladó tartalmi nemtetszés miatt visszafizetési vagy cseregaranciát vállal, a vásárlástól számított 8 napon belül. A hibás vagy sérült termék visszaszállítása minden esetben a vásárlót terheli. A terméket visszaszállítani személyesen vagy futárral lehet, ( Címünkre : 7095 Iregszemcse Bartók B. 27/ B ) az esetleges egyéb átvételi helyszínre  , csak előzetes  külön megeggyezéssel lehetséges.. Cseretermék ideiglenes felajánlása,nem áll rendelkezésre. Amennyiben a termék meghibásodása esetén nem javítható, a vételár visszafizetésre kerül. Az árucikkek javítása a márkaszervizekben történik .
A garanciális ill. jótállási igényét az eredeti számlával érvényesítheti , ezért kérjük, hogy ezt gondosan őrizze meg. Elveszett számlát nem áll módunkban pótolni.
A számlán történő bármilyen utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a számla érvénytelenségét vonja maga után.

  A masszázságyak eredeti csomagolását kérjük a jótállás teljes időtartama alatt megőrizni ,
mert a csak az eredeti csomagolásban áll módunkban a garanciát biztosítani.


Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.


Általános Szállítási Feltételek

A Megrendelés elküldésével és annak a Massage Express  Bt. által történő visszaigazolásával Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete, alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Massage Express. Bt. H-7095 Iregszemcse Bartók B u.27/ B (adószám: 22390206-2-17; cégjegyzékszám: 17-06-006604; e-mail: joofamilia@gmail.com; telefon: +36 70/7018222 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel: A Szállító köteles a  DPD futárszolgálat útján (Vevő által megrendeléskor kiválasztott módozat) a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail, telefon vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Fa Ajándéktárgyak

Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5 
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 FtCsomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási
Feltételek

Termékajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.24 mp
HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés