massage webáruház, webshop

Masszázs

Fiziko & Tape

Sport és Egészség

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Jogi feltételek
A vásárlás alapfeltétele !

A www.masszazs-futar.hu internetes áruházban történő vásárlás alapfeltétele, hogy a megrendelő ill. a vásárló minden tekintetben elfogadja a  üzletszabályzatában foglalt feltételeket. A megrendelés véglegesítése - a Rendelés lezárás, véglegesítése  gombra kattintással - egyben az üzletszabályzat feltételeinek elfogadását jelenti.

Kiszállítás raktárkészletről 2-3 munkanap !

(Raktárkészlet hiányában a szállítás 5-7 munkanapot is igénybe vehet )
  Amennyiben a szállítási idő eltér a fenti időpontoktól vagy nagymértékben elhúzódik 
,
minden esetben felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval.

A honlapunkon lévő információ tartalmazhat pontatlanságokat és nyomdai hibákat. Az oldalakon lévő információ időről-időre megújulhat, és néha elavult is lehet. Nem vállalunk felelősséget sem az ezeken az oldalakon lévő információk napra készen tartásáért, sem pedig annak elmulasztásáért. Fenntartjuk a jogot, hogy a weboldalunk bármely részét, bármely tartalmát bármikor módosítsuk, átdolgozzuk, illetve elérhetőségüket korlátozzuk vagy megszüntessük.Nem tartozunk  felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a lapok használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
Adatkezelés

Az adatok megadása önkéntes! Az adatok megadása a rendelés felvételéhez szükséges !  A rendelés során a megadott szállítási adatokon kívül rögzítjük az IP címedet és a rendelés pontos idõpontját.- Adataidat a masszazs-futar.hu  dolgozza fel és kezeli, kizárólag a megrendelt termékekkel kapcsolatos szolgáltatások nyújtására és az aktuális akciókról történõ értesítés céljára.Adataidról készült papír alapú információkat a csomag átvételétõl számított 8 napon belül megsemmisítjük. Adataidat közzé nem tesszük,  A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek.( GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. 2351 Alsónémedi
GLS Európa u. 2.)
.A bolthely.hu/massage/ oldalon megadott személyes adatok (név, cím, telefonszám, e-mail cím ) Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás,és a futárszolgálattal történő kiszállítás lebonyolítása.

  (Hírlevelet csak a hírlevélre feliratkozottaknak küldünk ,melyről bármikor leiratkozhat a levél alján szereplő linken .)Az adatok törlését bármikor kezdeményezhetik e-mailben, munkatársaink 5 munkanapon belül végrehajtják. 
Adatvédelem

Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

OTP Simple  Adatkezelés ( Bankkártyás fizetés esetén ):

Elfogadom, hogy a(z) Massage Express bT.([7095 Iregszemcse Bartók Béla u. 27/b]) által a(z) Masszázs-Futár webáruház : https://masszazs-futar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 Elállási jog ismertető !

Az  elállási  jog határideje    14  nap !

A visszaszállítás költsége minden esetben a vevőt terheli !

  • A fogyasztónak 8 munkanap helyett 14 naptári nap áll rendelkezésre arra, hogy minden következmény nélkül elálljon a vásárlástól.
  • a visszaküldésre is szab már határidőt az új  jogszabály, a fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek (azaz maximum a kézhezvételtől számított 28 napon belül).Webáruházunk lehetőséget nyújt a GLS csomagcserére szolgáltatás igénybevételére ,
de erről minden esetben a vevőnek egyedileg kell egyeztetni a vevőszolgálaton keresztül.

 Az  elállási  joggal  élő  vásárlónak  kötelessége  saját  költségén  visszajuttatni  a terméket  a webáruház üzemeltetőjének. 
A vásárló nem  kötelezheti az eladót a visszaszállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli !
A vásárlót nem terheli semmilyen más költség, a termék visszaszállításának díján  kívül,
 
azonban  kötelezhető  a  nem  rendeltetésszerű  használatból eredő kár megtérítésére!


Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
*

A webáruház  tulajdonos  köteles  visszatéríteni  a  termék  árán  felül a  termék kiszállításának költségét is a vásárló részére,
amennyiben a termék vételárát szállítási díjjal terhelte
.Ez csak abban az esetben érvényes, ha a termék sérült, vagy hibás.
Ellenkező esetben, ha termékkel szemben szubjektív kifogás merül fel (kinézet, szín, alak,stb...) csak a termék bruttó ellenértéke kerül visszatérítésre.

*
A  vásárló  kibonthatja,  sőt  ki  is  próbálhatja  a megrendelt  terméket,  és  ezt követően  is  élhet  az  elállási  jogával 

A  webáruház  tulajdonos  nem  követelheti,  hogy  bontatlan  állapotában küldje vissza a megrendelt terméket a vásárló, csak úgy, mint azt sem, hogy az eredeti számlával együtt, azonban követelheti az összes tartozék illetve a garancia levél meglétét.

 *
Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:

  Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek,
kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék!

Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállásijogával!

Egyéb  termékeknél  kibontás  után  is  élhet  a  vásárló  az  elállási  joggal

 ! További  részletek 
Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben.

Kapcsolódó jogszabályok, rendeletek megtekintése itt.
Internetes vásárlással kapcsolatos tanácsok itt.
 

 


Garancia és szavatosság
Az eladó a www.masszazs-futar.hu oldalain értékesített árucikkekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát (12 hónap), illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet] Az ettől eltérő  szavatossági és garanciális idő a termékek tájékoztató anyagaiban van rögzítve vagy a vásárláskor kiállított számlán szerepel. Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban áll módunkban átvenni a terméket. Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék:

  • Hibája bizonyítottan az átvétel előtt keletkezett (pl. gyári hibás)
  • Hiányossága annak átvételekor nem volt kideríthető, illetve
  • Sérülése annak átvétele előtt keletkezett

Az eladó tartalmi nemtetszés miatt visszafizetési vagy cseregaranciát vállal, a vásárlástól számított 8 napon belül. A hibás vagy sérült termék visszaszállítása minden esetben a vásárlót terheli. A terméket visszaszállítani személyesen vagy futárral lehet, ( Címünkre : 7095 Iregszemcse Bartók B. 27/ B ) az esetleges egyéb átvételi helyszínre  , csak előzetes  külön megeggyezéssel lehetséges.. Cseretermék ideiglenes felajánlása,nem áll rendelkezésre. Amennyiben a termék meghibásodása esetén nem javítható, a vételár visszafizetésre kerül. Az árucikkek javítása a márkaszervizekben történik .
A garanciális ill. jótállási igényét az eredeti számlával érvényesítheti , ezért kérjük, hogy ezt gondosan őrizze meg. Elveszett számlát nem áll módunkban pótolni.
A számlán történő bármilyen utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a számla érvénytelenségét vonja maga után.

  A masszázságyak eredeti csomagolását kérjük a jótállás teljes időtartama alatt megőrizni ,
mert a csak az eredeti csomagolásban áll módunkban a garanciát biztosítani.


Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.


Általános Szállítási Feltételek

A Megrendelés elküldésével és annak a Massage Express  Bt. által történő visszaigazolásával Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete, alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Massage Express. Bt. H-7095 Iregszemcse Bartók B u.27/ B (adószám: 22390206-2-17; cégjegyzékszám: 17-06-006604; e-mail: joofamilia@gmail.com; telefon: +36 70/7018222 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltételekkel: A Szállító köteles a  DPD futárszolgálat útján (Vevő által megrendeléskor kiválasztott módozat) a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail, telefon vagy telefax útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelésen megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.

Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5 
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 FtCsomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási
Feltételek

Termékajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.22 mp
KAPCSOLAT

   +36707018-222
   7095 Iregszemcse Szabadság Utca 15.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL
SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés