massage webáruház, webshop

Masszázs

Fiziko & Tape

Sport és Egészség

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Őssejt védő-fokozó kapszula 15-15

db

Őssejt védő-fokozó kapszula
15-15 db

209209

 

Gyártó: magyar

Minősítés: Oéti, FDA

Megjegyzés: Olimpiq StemXCell 75%

OLIMPIQ STEMXCELL ŐSSEJT FOKOZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA megemelt hatóanyaggal 60 db, 30 db illetve 15 db -os kiszerelésben kapható.
Az Olimpiq StemXCell hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofill, organikus nanoszilicium, likopin, polifenolok, flavonoidok, antioxidánsok, feniletilamin, fitocianin amelyek az alábbi alapanyagok extraktjai: Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos aqua), Cápaporc, Fucoidan, Ganoderma Lucidum, Kendermag, Klorofill, Kukorica, Lícium.
GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! NE HASZNÁLJA HA A BIZTONSÁGI CIMKE SÉRÜLT!
Ez a termék nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni, gyógyítani betegségeket.
Javasolt használat: 1 kapszula bevétele 1-2 naponta 1 alkalommal szájon át, valamint igény szerint napi 2 x 1 kapszula fogyasztható. Nem tartalmaz: cukrot, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, szóját, tejszármazékot, élesztőt, tartósítót.
Száraz, hűvös helyen tartandó! Ne tartsa hűtőben!
Az OLIMPIQ STEMXCELL egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrend-kiegészítésben! Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk működési hibáit kijavíthatjuk.
A két fő alkotórész javasolt fogyasztási sorrendje: először az őssejt védőt, majd 30-60 percet követően az őssejt fokozót fogyassza el.
OLIMPIQ STEMXCELL ŐSSEJT VÉDŐ
Összetevők: zselatin, cirok-, vörösszőlő-, feketeszeder-,feketeribizli magvai, héjai extraktja, feketecseresznye héj- ,bodzahéj-, szilvahéj-, almahéj szárítmány, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, nyírfalevél kivonata, vörös szőlőmag koncentrátuma.
Gyümölcs és herba összetevők, magas polifenol / flavonoid ,resveratrol (növényi antioxidánsok) tartalommal. Liofilizált gyümölcs mag-héj őrlemény.
Felhasználási javaslat: 1 kapszula / nap ,valamint igény és szükség szerint max.2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni. Figyelem : az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!
Az évezred új gyógyászata az őssejtterápia.
Az igazi áttörést az jelenti, ha sikerül rávenni a szervezetünket, hogy maga javítsa ki vagy pótolja a betegség, baleset, vagy egyszerűen az öregedés következtében elvesztett sejtjeit.
Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újra épülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.

Megtekintve: 839


KAPCSOLAT

   +36707018-222
   7095 Iregszemcse Szabadság Utca 15.
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉL
SSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés