massage webáruház, webshop

Masszázs

Fiziko & Tape

Sport és Egészség

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Őssejt védő-fokozó kapszula 15-15

db

Őssejt védő-fokozó kapszula
15-15 db

209209

 

Gyártó: magyar

Minősítés: Oéti, FDA

Megjegyzés: Olimpiq StemXCell 75%

OLIMPIQ STEMXCELL ŐSSEJT FOKOZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA megemelt hatóanyaggal 60 db, 30 db illetve 15 db -os kiszerelésben kapható.
Az Olimpiq StemXCell hatóanyagai: poliszacharidok, triterpének, aminosavak, fucose, klorofill, organikus nanoszilicium, likopin, polifenolok, flavonoidok, antioxidánsok, feniletilamin, fitocianin amelyek az alábbi alapanyagok extraktjai: Antrodia camphorata, Afa (Aphanizomenon flos aqua), Cápaporc, Fucoidan, Ganoderma Lucidum, Kendermag, Klorofill, Kukorica, Lícium.
GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! NE HASZNÁLJA HA A BIZTONSÁGI CIMKE SÉRÜLT!
Ez a termék nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni, gyógyítani betegségeket.
Javasolt használat: 1 kapszula bevétele 1-2 naponta 1 alkalommal szájon át, valamint igény szerint napi 2 x 1 kapszula fogyasztható. Nem tartalmaz: cukrot, mesterséges színezéket, mesterséges aromát, szóját, tejszármazékot, élesztőt, tartósítót.
Száraz, hűvös helyen tartandó! Ne tartsa hűtőben!
Az OLIMPIQ STEMXCELL egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrend-kiegészítésben! Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk működési hibáit kijavíthatjuk.
A két fő alkotórész javasolt fogyasztási sorrendje: először az őssejt védőt, majd 30-60 percet követően az őssejt fokozót fogyassza el.
OLIMPIQ STEMXCELL ŐSSEJT VÉDŐ
Összetevők: zselatin, cirok-, vörösszőlő-, feketeszeder-,feketeribizli magvai, héjai extraktja, feketecseresznye héj- ,bodzahéj-, szilvahéj-, almahéj szárítmány, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, nyírfalevél kivonata, vörös szőlőmag koncentrátuma.
Gyümölcs és herba összetevők, magas polifenol / flavonoid ,resveratrol (növényi antioxidánsok) tartalommal. Liofilizált gyümölcs mag-héj őrlemény.
Felhasználási javaslat: 1 kapszula / nap ,valamint igény és szükség szerint max.2 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni. Figyelem : az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!
Az évezred új gyógyászata az őssejtterápia.
Az igazi áttörést az jelenti, ha sikerül rávenni a szervezetünket, hogy maga javítsa ki vagy pótolja a betegség, baleset, vagy egyszerűen az öregedés következtében elvesztett sejtjeit.
Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újra épülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat.

Megtekintve: 1073

Fa Ajándéktárgyak

Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5 
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 FtCsomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási
Feltételek

Akciós

33 db lávakő Készlet (E)
33 db lávakő Készlet (E)

30.500 HUF
AKCIÓ!
27.500 HUF

További akciós termékek

Termékajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.19 mp
HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Simple bankkártyás fizetés     Webáruház bérlés