massage webáruház, webshop


webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

A pulzáló mágneses tér gyógyászati alkalmazása
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Megjegyzés: Balassa Tímea

A természetes kiegészítő módszerek, terápiás lehetőségek az utóbbi időkben nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek. Érdemes megismerkedni ezekkel a lehetőségekkel és előtérbe helyezni a természetes gyógyulást és a betegségmegelőzést.

A mágneses tér alkalmazása az integratív orvoslás eszköztárában kiemelkedő szerephez jutott. Számos, különböző mágneses teret generáló készüléket használnak ma már terápiás célokra.  A kedves Olvasó megtudhatja, hogy milyen tudományos tapasztalatokon alapul a technológia. A könyv egyrészt betekintést nyújt a különböző tudományos eredmények közé, valamint a gyakorlati tapasztalatokat és javaslatokat gyűjteményes formában tartalmazza. 

Megismerkedhetünk elsőként a mágnes történetével és a mágneses térrel kapcsolatos alapfogalmakkal, majd a szerző fokozatosan bevezeti az olvasót a mágnesek és a mágneses terek gyógyászati alkalmazásaiba. A mágnesterápia eszközeinek bemutatása, a magnetoterápia és a magnetostimuláció hatásai, valamint az ilyen jellegű terápiák alkalmazási területei részletes bemutatásra kerülnek ebben a könyvben.

Segítséget módszert adhat mindazoknak, akik ilyen jellegű terápiával szeretnének gyógyulni, továbbá azoknak is, akik egészségmegőrzés vagy betegségmegelőzés céljából választják ezt a módszert, ezen felül útmutatást jelenthet az egészségügyben dolgozó szakembereknek is (orvosoknak, gyógytornászoknak, szakápolóknak stb.), akik eligazodni próbálnak a mágneses gyógyítással kapcsolatos szakirodalomban. Felosztása lehetővé teszi kézikönyvszerű használatát, ami segíti az olvasót, hogy a témában a saját érdeklődésének megfelelő területről olvashasson igény szerinti mélységig.Megtekintve: 480
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 Ft/ Csomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási Feltételek

Akciós

Biomed Árnika Krém 60 g
Biomed Árnika Krém 60 g

bruttó 850 HUF
AKCIÓ!
bruttó 700 HUF

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.12 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc