massage webáruház, webshop

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Naturhelix BIO fülgyetya
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 

Naturhelix BIO fülgyetya

Gyártó: Naturhelix Kft

A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és kürtő hatás (nagyon enyhe vákuum) keletkezik. Égés közben a gyertyában lévő levegőoszlop mozog, ez a vibrálás a fül energiapontjainak stimulálásához, a dobhártya "masszírozásához" elegendő. Ezek a fizikai hatások javítják a keringést, enyhítik a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

A Naturhelix BIO fülgyertya a száz százalékig természetes megoldásokat kereső vevőink számára lett kifejlesztve. A BIO fülgyertya ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból, speciális körülmények között, kizárólag kézzel készül, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül.

Összetevők: bio méhviasz, bio pamutvászon, bió géz, az illatosított változatoknál bio illóolaj.

Alkalmazás módja:
Kellékek: 1 pár fülgyertya (mindig mindkét fület kezeljük), védőkorong, egy pohár víz a gyertya kioltásához, pamut kendő, törölköző vagy pamut fülgyertyázó kendő a fülkörnyék és a haj befedéséhez,  gyufa vagy öngyújtó. A kezelt személy kényelmesen feküdjön az oldalára úgy, hogy a feje vízszintes helyzetben legyen és a kezelő személy könnyen hozzáférhessen a fülhöz. Kendővel, törölközővel takarja le a kezelt személy haját, vállát. A védőkorongot húzza a gyertya alja és a jelzővonal közé. A gyertya felső, szélesebb végét gyújtsa meg. Figyelem: Várja meg, amíg a fülgyertya kürtőhatása kialakul, és a füst csak felül távozik (ez maxim fél perc).  Gyengéden illessze a gyertya alsó, géz filterrel ellátott végét a hallójáratba. A védőkorong a kezelő személy keze fölött legyen a kezelés során. Amikor a gyertya kb. 1 cm-re leégett a jelzővonal fölött, vegye ki a gyertyát a fülből, és gondosan oltsa el a pohár vízben. Ezután végezze el a kezelést, ugyanilyen módon a másik fülben is. A kezelés után rövid pihenés, relaxáció javasolt.

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.
Mindig tartsuk be az alapvető tűzvédelmi szabályokat!Megtekintve: 291
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseKAPCSOLAT

   +36707018-222
   7095 Iregszemcse Szabadság Utca 15.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL