massage webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél
Naturhelix BIO fülgyetya
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 

Naturhelix BIO fülgyetya

Gyártó: Naturhelix Kft

A fülgyertyázás egy egyszerű, akár otthon is alkalmazható természetes gyógymód. A külső hallójáratba helyezett fülgyertya égése során enyhe hőhatás és kürtő hatás (nagyon enyhe vákuum) keletkezik. Égés közben a gyertyában lévő levegőoszlop mozog, ez a vibrálás a fül energiapontjainak stimulálásához, a dobhártya "masszírozásához" elegendő. Ezek a fizikai hatások javítják a keringést, enyhítik a fül és arcüregekkel kapcsolatos panaszokat. A fülgyertyázás nyugtató, ellazító élménye hozzájárulhat a stresszes panaszok enyhítéséhez, a kikapcsolódáshoz, relaxációhoz.

A Naturhelix BIO fülgyertya a száz százalékig természetes megoldásokat kereső vevőink számára lett kifejlesztve. A BIO fülgyertya ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból, speciális körülmények között, kizárólag kézzel készül, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül.

Összetevők: bio méhviasz, bio pamutvászon, bió géz, az illatosított változatoknál bio illóolaj.

Alkalmazás módja:
Kellékek: 1 pár fülgyertya (mindig mindkét fület kezeljük), védőkorong, egy pohár víz a gyertya kioltásához, pamut kendő, törölköző vagy pamut fülgyertyázó kendő a fülkörnyék és a haj befedéséhez,  gyufa vagy öngyújtó. A kezelt személy kényelmesen feküdjön az oldalára úgy, hogy a feje vízszintes helyzetben legyen és a kezelő személy könnyen hozzáférhessen a fülhöz. Kendővel, törölközővel takarja le a kezelt személy haját, vállát. A védőkorongot húzza a gyertya alja és a jelzővonal közé. A gyertya felső, szélesebb végét gyújtsa meg. Figyelem: Várja meg, amíg a fülgyertya kürtőhatása kialakul, és a füst csak felül távozik (ez maxim fél perc).  Gyengéden illessze a gyertya alsó, géz filterrel ellátott végét a hallójáratba. A védőkorong a kezelő személy keze fölött legyen a kezelés során. Amikor a gyertya kb. 1 cm-re leégett a jelzővonal fölött, vegye ki a gyertyát a fülből, és gondosan oltsa el a pohár vízben. Ezután végezze el a kezelést, ugyanilyen módon a másik fülben is. A kezelés után rövid pihenés, relaxáció javasolt.

Fontos információ: A fülgyertya használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatosan kérdezze meg kezelőorvosát, szakorvosát, gyógyszerészét.
Mindig tartsuk be az alapvető tűzvédelmi szabályokat!Megtekintve: 189
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 Ft/ Csomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási Feltételek

Akciós

massage 00675
Gumi köpölyözőkészlet

bruttó 4.500 HUF
AKCIÓ!
bruttó 3.500 HUF

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.1925 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc