massage webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél
Tiszta csokoládé 25 x 80 g
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 Masszázs, 100 % csokoládéból. A forró csokoládés masszázs, a legtöbb luxus, relaxációs wellness központban a csúcsot jelenti, a masszázsok és a szépítő procedúrák között.

A csokoládé pozitív hatásai, az emberiség számára már több mint 2000 éve ismert. Már akkor tudták, hogy jó hangulatot ad és pozitív hatással van a bőrre.
Csokoládés pakolás:

Egy csomag tiszta 80 g csokoládét, felmelegítünk a vízi fürdőben 40 -45 C fokos hőmérsékletre. A csomagolást egy pakolásra használjuk fel. A felengedett anyagot kinyomjuk a zsákból és szétkenjük az alkalmazás területén. A pakolási anyagot letakarjuk nem áteresztő fóliával és a procedúra után melegen tartjuk (felmelegített tőzeg hőhordozó, infralámpa 900 W, és hasonlók). Az alkalmazás hossza 15-20 perc. Adalékanyagként felhasználható:
Illóolajak, alap olajak. 

Csokoládés masszázs:
A tiszta csokoládé csomagolásának 1/3-t felmelegítjük és összekeverjük 15-20 ml alap olajjal (mandula, jojoba). Ezzel az anyaggal elvégezzük a lassú relaxációs masszázst. Mint az összetevőket felhasználhatjuk: illó- és alap olajakat. A kakaó megjelölés általában a kakaófa magjaira vonatkozik, és a belőlük legyártott porra. A kakaó úgy van meghatározva, mint a kakaómag szárazanyaga, a kakaóvaj pedig mint zsír komponens, a csokoládé pedig  mint a zsír és a szárazanyag kombinációja. A kakaóvaj szilárd, sárgás növényi zsír, amely a széttördelt kakaóbab szétnyomásával keletkezik. Hidraulikus sajtolókban hozzák létre, ahol kifolyik a szétzúzott részből és szilárd formában van megőrizve. A többi szétzúzott rész kakaóporrá lesz őrölve. A kakaóvaj az egyik legstabilabb zsír, mivel vízi antioxidánsokat tartalmaz, amelyek meggátolják a sárgásodást, és megőrizhető 2-5 évig a szerkezet jelentős változásai nélkül. Ráadásul a lágy struktúrájának, kellemes illatának, és a lágyuló szerkezetének köszönhetően, megfelelő összetétel a kozmetikai gyártásba is.

Ma már tudjuk, hogy ezt mi okozza. A kakaó meggátolja a káros anyagok behatolását a szervezetbe és stimulációs hatásai vannak. A teobromin tartalom támogatja az anyagcserét az emberi szervezetben. A csokoládé stimulálja a dopamin termelést az agyban, és felszabadítja az endorfineket és a szerotonint (boldogság hormonokat).

A kakaó számos ásványi anyagot, vitaminokat és könnyen felszívódó antioxidánsokat tartalmaz. A tudományos kutatások alapján, a kakaó az a termés, amely antioxidánsokban a leggazdagabb. Az antioxidánsok védenek a káros anyagokkal szemben, és a metabolikus folyamatok alatt létrejövő molekuláktól. A nagy mennyiségű káros anyag képződésnek szintén nagy szerepe van az öregedés folyamatában. 

A csokoládés masszázsnak, vagy pakolásnak köszönhetően, a bőrfelületbe vitaminok, aminosavak, ásványok, antioxidánsok jutnak. Az alkalmazás után a bőrfelület selymes és kezelt – ideális kiegészítője a narancsbőr programnak. 
A csokoládés terápiának kedvező hatásai vannak a szív tevékenységére, és támogatja a méregtelenítést. 

A forró csokoládés masszázst, felhasználhatja bárki, aki meg akar szabadulni a stressz és a fáradtság hatásaitól. 
A masszázs 100 % csokoládéból, igazi finomság a procedúrák között. A csokoládés terápia tökéletes a téli depresszióval, stresszel, rossz hangulattal szemben. Bársonyossá, selymessé teszi a bőrt, és az édes csokoládé érzését hagyja rajta. A csokoládé illatát, biztosan egész nap érezni fogja

Megtekintve: 141
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 Ft/ Csomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási Feltételek

Akciós

massage 03512
Biomed Körömvirág krém FORTE 60g

bruttó 850 HUF
AKCIÓ!
bruttó 700 HUF

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.0739 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc