massage webáruház, webshop


webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

Tiszta csokoládé 25 x 80 g
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 Masszázs, 100 % csokoládéból. A forró csokoládés masszázs, a legtöbb luxus, relaxációs wellness központban a csúcsot jelenti, a masszázsok és a szépítő procedúrák között.

A csokoládé pozitív hatásai, az emberiség számára már több mint 2000 éve ismert. Már akkor tudták, hogy jó hangulatot ad és pozitív hatással van a bőrre.
Csokoládés pakolás:

Egy csomag tiszta 80 g csokoládét, felmelegítünk a vízi fürdőben 40 -45 C fokos hőmérsékletre. A csomagolást egy pakolásra használjuk fel. A felengedett anyagot kinyomjuk a zsákból és szétkenjük az alkalmazás területén. A pakolási anyagot letakarjuk nem áteresztő fóliával és a procedúra után melegen tartjuk (felmelegített tőzeg hőhordozó, infralámpa 900 W, és hasonlók). Az alkalmazás hossza 15-20 perc. Adalékanyagként felhasználható:
Illóolajak, alap olajak. 

Csokoládés masszázs:
A tiszta csokoládé csomagolásának 1/3-t felmelegítjük és összekeverjük 15-20 ml alap olajjal (mandula, jojoba). Ezzel az anyaggal elvégezzük a lassú relaxációs masszázst. Mint az összetevőket felhasználhatjuk: illó- és alap olajakat. A kakaó megjelölés általában a kakaófa magjaira vonatkozik, és a belőlük legyártott porra. A kakaó úgy van meghatározva, mint a kakaómag szárazanyaga, a kakaóvaj pedig mint zsír komponens, a csokoládé pedig  mint a zsír és a szárazanyag kombinációja. A kakaóvaj szilárd, sárgás növényi zsír, amely a széttördelt kakaóbab szétnyomásával keletkezik. Hidraulikus sajtolókban hozzák létre, ahol kifolyik a szétzúzott részből és szilárd formában van megőrizve. A többi szétzúzott rész kakaóporrá lesz őrölve. A kakaóvaj az egyik legstabilabb zsír, mivel vízi antioxidánsokat tartalmaz, amelyek meggátolják a sárgásodást, és megőrizhető 2-5 évig a szerkezet jelentős változásai nélkül. Ráadásul a lágy struktúrájának, kellemes illatának, és a lágyuló szerkezetének köszönhetően, megfelelő összetétel a kozmetikai gyártásba is.

Ma már tudjuk, hogy ezt mi okozza. A kakaó meggátolja a káros anyagok behatolását a szervezetbe és stimulációs hatásai vannak. A teobromin tartalom támogatja az anyagcserét az emberi szervezetben. A csokoládé stimulálja a dopamin termelést az agyban, és felszabadítja az endorfineket és a szerotonint (boldogság hormonokat).

A kakaó számos ásványi anyagot, vitaminokat és könnyen felszívódó antioxidánsokat tartalmaz. A tudományos kutatások alapján, a kakaó az a termés, amely antioxidánsokban a leggazdagabb. Az antioxidánsok védenek a káros anyagokkal szemben, és a metabolikus folyamatok alatt létrejövő molekuláktól. A nagy mennyiségű káros anyag képződésnek szintén nagy szerepe van az öregedés folyamatában. 

A csokoládés masszázsnak, vagy pakolásnak köszönhetően, a bőrfelületbe vitaminok, aminosavak, ásványok, antioxidánsok jutnak. Az alkalmazás után a bőrfelület selymes és kezelt – ideális kiegészítője a narancsbőr programnak. 
A csokoládés terápiának kedvező hatásai vannak a szív tevékenységére, és támogatja a méregtelenítést. 

A forró csokoládés masszázst, felhasználhatja bárki, aki meg akar szabadulni a stressz és a fáradtság hatásaitól. 
A masszázs 100 % csokoládéból, igazi finomság a procedúrák között. A csokoládés terápia tökéletes a téli depresszióval, stresszel, rossz hangulattal szemben. Bársonyossá, selymessé teszi a bőrt, és az édes csokoládé érzését hagyja rajta. A csokoládé illatát, biztosan egész nap érezni fogja

Megtekintve: 193
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 Ft/ Csomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási FeltételekWebáruház készítés és bérlés

0.1 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc