massage webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Hírlevél
RÖWO melegítő és hűtőpárna
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 A zselés anyaggal feltöltött készítményt, felhasználhatjuk hűtő és melegítő terápiára is. 2 db 15x28 cm, beleértve a huzatot a fixáló gumival is. 
A speciális zselés anyag, megfelelő a mikrohullámú sütőbe való melegítésre is. A csomagolás 2 db 15x28 cm terméket tartalmaz, valamint egy fixáló kötszert, az érintett felület egyszerű megerősítésére. Ennek az innovációs kötésnek köszönhetően, az ISOQUAT réteggel, az igényelt hőmérséklet 4x hosszabb időre lesz elérve. A zselé optimális sűrűsége és a magasan tapadó háromrétegű poliuretán fólia, bebiztosítja a RÖWO párnácska egyszerű alakítását.


Melegítő felhasználás:
A párnácskát felmelegítjük mikrohullámú sütővel a legalacsonyabb fokozaton (180 W/ olvasztás) 2-3 percen keresztül. Maximálisan 50 °C hőmérsékletre. A magasabb teljesítmény állandó károsodást okozhatna. A zacskót óvatosan kivesszük és megkeverjük. Ha nem eléggé meleg, melegítse tovább kis lépésekben. A melegítésnél állandóan figyelje. A túlmelegítésnél fennáll az állandó károsodás veszélye. 

Hűtő felhasználás:
A párnácskát helyezze minimálisan 1 percre a hűtőbe, vagy a mélyhűtőbe. A felhasználás előtt helyezze be a mellékelt csomagolásba, vagy más szövetbe. A védőhuzat nélkül  helyi fagyások veszélyeztetnek. 

Karbantartás: 
Az alkalmazás után, megmossuk a párnát langyos vízzel és szappannal. Ne használjunk fertőtlenítő és egyéb erősen tisztító oldatot.

Figyelmeztetés:
Az zselés töltettel való érintkezésnél, az érintett felületet öblítse le langyos vízzel. A zselé monopropilénglikolt tartalmaz. Ne használja a véráram károsodásainál, nyitott sebeknél, a szív megbetegedéseinél és a 3 év alatti gyermekeknél. A zselé lenyelése esetén azonnal keresse fel az orvosát.

Megtekintve: 86
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Szállítási Díjak

Kg GLS
Futár
Ft
0-5
1600
5-10 1700
10-20 1900
20-40 2600
GLS
Csomagpont

1000 Ft/ Csomag
Max:40 kg
Utánvét
Bankkártya

Ingyen Szállítás
30.000 Ft Felett
Nagy gépek és
extra méretű
csomagoknál
egyedi száll.díj.

Szállítási Feltételek

Akciós

massage 03708
Masszázsszék Lipt Z-02

bruttó 46.400 HUF
AKCIÓ!
bruttó 34.900 HUF

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.0653 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc