massage webáruház, webshop

Hírlevél

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo

RÖWO melegítő és hűtőpárna
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
 A zselés anyaggal feltöltött készítményt, felhasználhatjuk hűtő és melegítő terápiára is. 2 db 15x28 cm, beleértve a huzatot a fixáló gumival is. 
A speciális zselés anyag, megfelelő a mikrohullámú sütőbe való melegítésre is. A csomagolás 2 db 15x28 cm terméket tartalmaz, valamint egy fixáló kötszert, az érintett felület egyszerű megerősítésére. Ennek az innovációs kötésnek köszönhetően, az ISOQUAT réteggel, az igényelt hőmérséklet 4x hosszabb időre lesz elérve. A zselé optimális sűrűsége és a magasan tapadó háromrétegű poliuretán fólia, bebiztosítja a RÖWO párnácska egyszerű alakítását.


Melegítő felhasználás:
A párnácskát felmelegítjük mikrohullámú sütővel a legalacsonyabb fokozaton (180 W/ olvasztás) 2-3 percen keresztül. Maximálisan 50 °C hőmérsékletre. A magasabb teljesítmény állandó károsodást okozhatna. A zacskót óvatosan kivesszük és megkeverjük. Ha nem eléggé meleg, melegítse tovább kis lépésekben. A melegítésnél állandóan figyelje. A túlmelegítésnél fennáll az állandó károsodás veszélye. 

Hűtő felhasználás:
A párnácskát helyezze minimálisan 1 percre a hűtőbe, vagy a mélyhűtőbe. A felhasználás előtt helyezze be a mellékelt csomagolásba, vagy más szövetbe. A védőhuzat nélkül  helyi fagyások veszélyeztetnek. 

Karbantartás: 
Az alkalmazás után, megmossuk a párnát langyos vízzel és szappannal. Ne használjunk fertőtlenítő és egyéb erősen tisztító oldatot.

Figyelmeztetés:
Az zselés töltettel való érintkezésnél, az érintett felületet öblítse le langyos vízzel. A zselé monopropilénglikolt tartalmaz. Ne használja a véráram károsodásainál, nyitott sebeknél, a szív megbetegedéseinél és a 3 év alatti gyermekeknél. A zselé lenyelése esetén azonnal keresse fel az orvosát.

Megtekintve: 185
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Ehhez a termékhez az alábbi termékeket is megrendelték
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
Tartós steril fültű DongBang 100 db
Tartós steril fültű  DongBang   Gyártó: DongBang - Dél-Korea Minősítés: CE, FDA Megjegyzés: 100 db-os egységcsomagolásban A tű alkalmas fül akupunktúrás kezelésre (tartós maximum 7 napos behelyezéssel). Anyaga biokompatibilis korrózióálló acél. A rajzszög alakú tűk kétrétegű testszínű öntapadós papír tapasz között műanyag lapon kialakított 10 darab mélyedésbe kerülnek...
bruttó 2.200 HUF
db
gallery thumbnail
MOLLIS Masszírozó krém 1000 ml(Rmed)
Alapkrém minden bőrtipus masszírozására alkalmas. Parafin tartalmú, gazdaságos nagyon jól csúszik, szőrös vendégen nagyon praktikus a használata. 
bruttó 1.350 HUF
db
KAPCSOLAT

   +36707018-222
   7095 Iregszemcse Szabadság Utca 15.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL